maandag 25 januari 2010

Hallo lieve mensen,

hier een berichtje van mij. Op dit moment gaat het redelijk goed met mij. Ik krijg vandaag mijn eerste tatoo.... nee hoor, het is permanente make-up op mijn wenkbrauwen! Het moet echter een beetje lijken op het laten zetten van een tatoage.
Morgen heb ik een drukke dag. Dan moet ik eerst naar het ziekenhuis om bloed te laten prikken en naar de chirurg. De chirurg gaat een biopsie doen vanuit de uitzaaiingen in mijn nek om te kijken of ik ook chemo tabletten extra kan gaan slikken. 's Middags ga ik voor een pruik kijken. Daar zie ik wel wat tegenop.

En dan is woensdag overdag een "rust" dagje en dan moet ik om 19.00 uur in het ziekenhuis zijn. Ik krijg dan meteen een infuus met een soort zoutoplossing voor mijn nieren. En donderdag gaat de chemo beginnen. Twee zakken met verschillende chemo. Een zak duurt 10 minuten en een zak duurt 4 uur. Tijdens het toedienen van de chemo mag ik mijn kamer niet verlaten. Met het infuus met zoutoplossing mag ik wel het ziekenhuis door wandelen. En ik ga dan vrijdag in de loop van de dag weer naar huis (lees naar pa en ma).

Zoals Barbara en Jasper al hebben aangegeven, wil je op bezoek komen dan graag eerst smsen of contact opnemen met mijn ouders. Ik weet niet of en hoe ziek ik wordt en er mogen niet meer dan 2 mensen tegelijk komen.

Iedereen nogmaals heel erg bedankt voor de lieve smsjes, kaartjes, mailtjes en telefoontjes. Ik weet dat ik niet alleen sta in deze strijd en samen met jullie ga ik ervoor om weer helemaal beter te worden.

Dikke kus Debby

17 opmerkingen:

 1. Hee lieve Debby,

  Heel veel sterkte en kracht toegewenst deze week met al die activiteiten! Als je dit log zo leest heb je gelukkig heel veel fijne mensen om je heen die heel erg veel om je geven en van je houden!!

  Peter C.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lieve Debby,

  Ondanks dat je de kracht laat zien die je hebt willen wij je toch heel veel sterkte wensen in jouw strijd die je ongetwijfeld gaat winnen.

  Liefs Nellie en Patrick

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi lieve Debby,

  Het zal een drukke zware week voor je worden. We hopen voor je dat je wenkbrauwen mooi zijn geworden! Voor morgen alvast heel veel sterkte met het uitzoeken van een pruik, we kunnen ons voorstellen dat dat niet makkelijk zal zijn voor je, maar hij zal je ongetwijfeld geweldig staan! En dan je opname, ja ook daarvoor heel,heel veel sterkte meis! We duimen voor je dat je niet te misselijk ervan gaat worden, en dat je af en toe een dvdtjes kan gaan kijken op je dvd speler.(heb je nu al genoeg dvd boxen verzameld ;))Lieve Debby, hou je haaks en je ziet ons snel weer! Hele dikke knuffel van ons! We denken aan je,
  liefs Karin en Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Debby,

  wij willen je heel veel sterkte wensen de komende zware dagen!
  We denken aan je!!

  Liefs Niels en Gerrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deb,

  hou je taai, iedereen voelt met je mee.
  Veel sterkte de komende dagen

  ton en ria en de rest

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey lieve Deb,

  Wij wensen je ontzettend veel sterkte toe de komende tijd. Wij zijn in gedachten bij jou en je familie! Hou je haaks! Heel veel liefs en een dikke zoen van Ar en Mies :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Deb en Rene,

  Heel veel sterkte de komende paar dagen in het ziekenhuis met de kuren. We denken veel aan jullie en aan aan de fam.
  Liefs en dikke kus van Joost en Jo

  En ehh....vergeet niet wat er op t kaartje stond hè.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Debby,
  ontzettend veel sterkte morgen! we denken aan je!! liefs Alwin & Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Lieve Deb,
  Je zag er geweldig uit met je nieuwe wenkbrauwen, als je haar in dezelfde kleur terugkomt heb je een leuk setje. Fijn dat we je gisteren hebben gesproken en dat je zo positief bezig bent. Lieve lieve Deb, heel veel sterkte in de komende dagen, we denken aan je, we houden contact, kus tante Jen en oom Ep

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Debby,

  Sinds gisteravond ben ik ook op de hoogte van dit rotnieuws. Rotnieuws is niet het juiste woord, maar het juiste woord ervoor kan ik niet vinden. Ik ben nog zoekende. Ik ( wij) wens je alle kracht toe om deze tumor te verslaan en ik weet zeker dat het je gaat lukken.
  Jasper vertelde mij dat je super dapper bent. En Deb dat ben jij altijd geweest. Ik kan zo terug duiken naar onze tijd in de Johan Vermeerstraat...
  Ik denk aan je. Heel veel liefs, heel veel sterkte,

  Birgit

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lieve debby.
  Ik wil jou en je familie heel veel sterkte en kracht toe wensen, in deze moeilijke tijd.
  Gelukkig zijn er heel veel mensen om je heen, om samen met jou deze strijd aan te gaan.Weet dat wij ook allemaal aan je denken.
  Heel veel liefs willy.(van super de boer)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Debby,

  Ben je de avond nog een beetje door gekomen niet te beroerd geworden?? Gelukkig heb je een leuke/lieve buurman. Fijn je gister gezien te hebben! Je bent een kanjer! Je weet we denken aan je! Ik kom deze week nog een keer langs als je je goed voelt.
  Liefs dikke kus Martijn & Willemijn

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Debby, Ik zie dat het je gelukt is met de foto! Ben benieuwd hoe je het gedaan hebt, maar dat hoor ik nog wel. Ik hoop dat je vandaag niet ziek bent geworden. Laat je lekker verwennen het weekend door Renee en je pa en ma, je verdient het! En denk vooral goed om je zelf! Zie je snel weer, dikke kus Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Debby, tja, er valt nog weinig toe te voegen aan die lieve woorden die iedereen heeft geschreven, wij kunnen ons hier alleen maar bij aansluiten. Maar wat we nog wel even kwijt willen is dat je een KANJER bent en dat we erg hopen dat je niet ziek bent geweest van die chemotroep!! groetjes en liefs van Hans en Regina.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Deb
  Je heb de eerste kuur erop zitten. Hopelijk ben je deze goed doorgekomen. We wensen jou en je familie heel veel sterkte, we denken aan jullie
  Groet
  Marian en Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey Deb en Rene,

  mooi plaatje zo samen !

  Liefs Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Deb en Rene,

  De eerste zet is gezet op naar de volgende. wij wensen je heel veel sterke. Peter en Carla

  BeantwoordenVerwijderen