woensdag 20 oktober 2010

2e chemo.....helaas niet

Hallo lieve allemaal,

Vandaag stond mijn tweede chemo kuur gepland. Ik ben echter vanaf afgelopen zaterdag heel erg benauwd de hele dag en voel me grieperig. Gisteren heb ik dan ook met de oncologie verpleegkundige gebeld om te vragen wat ik daarmee aan moest. Ze heeft alles overlegd met de longarts en ik moest me vandaag 1 uur eerder melden om een longfoto te laten maken en bloed te laten prikken.

Zo gezegd zo gedaan. Om iets voor half tien waren wij in het ziekenhuis. Ze konden echter de formulieren niet vinden dus het duurde even voor ik naar het bloedprikken en foto maken kon. Rond half 11 waren we weer op de afdeling. Ik had begrepen dat ik sowieso chemo zou krijgen, maar ik moest de bloeduitslagen en de thorax afwachten. Rond 12 uur kreeg ik te horen dat ik een behoorlijke infectie in mijn rechter long heb. Dit houdt in dat ik geen chemo mag hebben. Ik mocht dus weer naar huis met een antibiotica kuur en een verhoogde dosis oramorph(morfine). Nu moet ik woensdag 27 oktober om half 10 weer terug komen. Dan wordt er weer een X-thorax gemaakt en bloed afgenomen. Afhankelijk van deze uitslagen krijg ik dan wel chemo en sowieso een bloedtransfusie.

Dat was het weer. Dikke kus Debby

2 opmerkingen:

  1. Hallo meis, zojuist weer even je mee- en tegenvallers gelezen. Ik hoop dat je snel herstelt van je longinfectie. We duimen allemaal dat 5 november voor jullie een stralende en mooie, gezellige dag mag worden! Superleuk dat jullie gaan trouwen. Liefs en groetjes van Boudewijn, Greet, Lindsey en Sharon. We denken aan jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Debby,
    Gisteren hoorde ik van Jasper dat je opgenomen was in het ziekenhuis. Ik wens je heel veel beterschap. Ook bij deze wil ik je alvast een hele fijne dag wensen voor 5 november.
    Ik zit dat weekend in een huisje met mijn (pleeg)kinderen in duinrell. Anders was ik persoonlijk komen kijken. Maar ik wens je veel geluk samen met Rene. Nogmaals beterschap Liefs van Lilian en Herman

    BeantwoordenVerwijderen