dinsdag 30 november 2010

En nu hopelijk chemo nummer 2

Hallo allemaal,

Hier weer even een berichtje van mij. Dankzij mijn schoonzusje Karin staat er vanaf nu een mooie trouwfoto van mij en Rene op het blog. Bedankt Karin!

Ik heb 2 hele drukke weekenden achter de rug. Allereerst het lange weekend weg met het gezin. We hebben het onwijs leuk gehad. Mander was echt een gehucht, maar wel een hele mooie omgeving en een aan te bevelen eetcafe aan de overkant van ons huis! We hebben de eerste dag lekker gewandeld, gegourmet en ik hou van Holland gespeeld. Erg gezellig. De tweede dag zijn we naar Enschede geweest en 's avonds hebben we in Ria's eetcafe gegegeten. Ik heb nog nooit zulke enorme porties gezien als daar. Wat een enorme hoeveelheid eten zeg...maar alles ging wel op hoor (bijna alles dan) en ik noem geen namen maar er waren er een paar die zelfs nog een toetje toe namen!
De derde dag was voor ons zelf en 's avonds hebben Jasper en Barbara heeeeerlijk voor ons gekookt. Op zondag zijn we naar het stadje Ootmarsum geweest. Hier komt de schilder Ton Schulten vandaan. Papa en mama hebben een schilderij van hem in huis hangen. Erg mooi stadje met heel veel kunst, maar wel erg commercieel. 'S middags hebben we heerlijk geborreld en 's avonds heeft Rene Seegers van de restjes 2 heerlijke soepen en een salade gemaakt. De maandag konden we lekker op ons gemak wakker worden. Rond half 12 zijn we weer naar huis vertrokken. Onderweg hebben we nog even koffie geronken bij een AC restaurant en meteen afscheid genomen van Rene, Rene, Jasper en Barbara. Ik heb wel bijna de hele week nodig gehad om bij te komen, maar het was het dubbel en dwars waard.....we hebben een fantastisch weekend gehad en precies zoals ik het me had voorgesteld. Allemaal bedankt daarvoor....ik wacht nog op de leuke foto's.

Echter thuis bleef ik pijn op mijn longen houden en bleef ik erg benauwd. Het huisje waar we verbleven was enorm vochtig en daardoor waren mama en ik het hele weekend behoorlijk benauwd. Mama had zelfs hele dikke ogen van een of andere allergie. Ik gaf het huisje dan ook de schuld van de pijn en de benauwdheid. Maar vrijdags ben ik toch maar naar het ziekenhuis gegaan. De X-thorax en het bloedprikken is toen vrijdag gedaan i.p.v maandag. Ik heb samen met moeders de hele ochtend in het ziekenhuis gezeten en we kregen uiteindelijk te horen dat de foto keurig was en mijn bloed op dat moment ook in orde leek. Ik kreeg een verhoging van mijn morfine pleister en morfine pillen en ben weer naar huis gegaan. Ik was nog geen uur thuis of Rieky belde terug om te melden dat er in mijn bloed toch een ontsteking zichtbaar was en dat dat inhield dat ik weer een longontsteking heb. Ik heb antibiotica gekregen en moest beloven dat als de pijn erger werd of de benauwdheid toe nam ik meteen naar het ziekehuis zou komen.

Gelukkig namen zowel de pijn als de benauwdheid af. Dat kwam goed uit want Rene en ik hadden onze nichtjes Lenka en Mara te logeren. Erg gezellig gehad met de meiden. We hebben films gekeken, spelletjes gespeeld, in bed ontbeten en onze schoen gezet voor Sinterklaas. En wat denken jullie......Sint en Piet zijn nog geweest ook en hadden kado's voor Lenka en Mara en een chocoladeletter voor Rene en mij!!! Nogmaals bedankt Sinterklaas en zwarte Piet.

Nu wordt het nog spannend. Ik moet morgenochtend bloedprikken en krijg dan eind van de ochtend te horen of de chemo kuur dezelfde dag wel doorgaat. Ik hoop het wel, want ik word niet blij van al die ontstekingen en wil graag weten of de chemo ook werkt! Ik ga er vanuit dat ik gewoon de chemo krijg en me 4 dagen lamlendig zal voelen.

Dat brengt mij op het laatste punt. Zoals de meesten van jullie wel weten ben ik aanstaande zaterdag (4 december) jarig. Ik vier dit echter NIET dit jaar. Ik zou jullie ook willen vragen niet allemaal te bellen die dag. Mochten jullie mij willen feliciteren sms even of maak een afspraak om de week erna langs te komen. Alvast bedankt voor de medewerking.

Nou tot snel maar weer. Dikke kus Debby

4 opmerkingen:

 1. Zo Debby, ik ben weer helemaal op de hoogte.....toch fijn zo'n blog. Nog gefeliciteerd met jullie huwelijk...de foto is erg leuk! Top dat jullie lekker genoten hebben tijdens de uitstapjes. Ik wil je voor zaterdag een leuke en relaxte verjaardag toewensen samen met Rene.
  Groetjes van Boudewijn, Lindsey, Sharon en Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Debby,
  Wat fijn dat je een leuke dag hebt gehad op je bruiloft. Je zag er goed uit, op de foto te zien.
  Ik denk nog vaak aan je.
  Liefs Yorinde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He debby.
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Ik hoop dat je een leuke dag hebt.
  Leuk dat er een foto bij staat van jullie trouwen want ik was toch wel erg nieuwschierig hierna. Leuke foto.Geweldig stel. Ik hou je blog in de gaten hoor.
  groetjes marco en willy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Debby wat fijn om weer iets van jou te horen .we duimen voor de uitslag. denken veel aan je en wensen je weer veel zon in je leven liefs .tante christien en ome rene. groeten aan je lieve man en de rest van jullie gezin.

  BeantwoordenVerwijderen