dinsdag 1 maart 2011

Op naar leuke dingen in het leven.....

Hallo lieve allemaal,

Ik hoop dat dit bericht op mijn blog voor de komende 2 maanden de laatste is. Gisteren had ik een afspraak bij Dr. van Velzen. Zoals jullie weten ga ik nooit alleen naar een dokter en van Velzen zorgt er tegenwoordig voor dat er alvast 4 stoelen/krukken staan om op te zitten...

Ik had voor mezelf al besloten om de komende 2 maanden geen behandelingen meer te ondergaan, alleen wist ik nog niet wat de dokter daarover te zeggen had. Hij gaf me helemaal gelijk. Het is goed om mijn lichaam en geest even rust te geven en hopenlijk wat leuke dingen te kunnen ondernemen. We hebben nu besloten dat ik 22 april bloed laat prikken en dat ik 27 april een PET-CT laat maken. Deze PET-CT laat dan zien wat de kanker heeft aangericht en hoe we verder gaan. Er is in ieder geval nog een chemo achter de hand die wellicht effectief is. Mochten er in de 2 maanden klachten komen dan kan ik natuurlijk meteen bellen en langskomen.
De bult onder mijn kaak kan ook nog bestraald worden, alleen is dat dan wel meteen de laatste keer. Ik wacht dus nog even met die bestraling totdat de bult te groot wordt of klachten geeft.

Nou, dat was het wel wat mij betreft. Jullie hoeven de komende 2 maanden geen bericht te verwachten op het blog, tenminste dat hoop ik.

Tot begin mei, dan laat ik jullie de uitslag van de PET-CT weten.

Heel veel liefs Debby

9 opmerkingen:

 1. Een slimme en vooral ook stoere keuze vind ik. Je niet laten behandelen kan heel eng aanvoelen, maar je luistert naar je gevoel en kwaliteit van leven is het belangrijkste. Ik hoop dat je 2 maanden lekker kan doen wat je wilt en dat de kanker niet voor teveel klachten zorgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Debby,

  Ik hoop dat je de komende tijd kunt genieten van de dingen die jullie willen gaan doen.Maar dat moet goed komen met zo'n dapper en optimistisch persoon als jij...

  Veel liefs Diaan
  Liefs Diaan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Deb,

  Echt een ontzettende dappere en moedige keuze! Ik hoop dat je ziekte het toelaat de komende maanden te gaan genieten van het leven en te genieten met Rene. Maar met jouw doorzettingsvermogen en positiviteit heb ik daar het volle vertrouwen in.

  Liefs, dikke kus!

  Loekie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lieve Debby en Rene heel veel plezier de komende twee maanden .geniet van de rust en van elkaar . groetjes aan je lieve ouders ,broer en schone zus.liefs tante christien.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Debster!,

  Heel veel plezier de komende tijd.
  Dat gaat ongetwijfeld lukken.

  Kus Bir

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He debby en rene.
  Ja ik kijk nog steeds naar je blog.
  Ik hoop dat jullie lekker gaan genieten deze twee maanden het is jullie gegund.
  Even bij komen van alle stress en zo.
  Even alle ellende achter je laten zover dit kan.
  Marco moet volgende week ook onder de pet scan want hij heeft bultje in zijn lies en met zijn verleden moet er ook goed na gekeken worden . Ik hou je op de hoogte .
  groetjes marco en willy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. He Debby,

  Ik hoop dat 't lichaam een beetje meewerkt en je een paar lekkere maanden hebt. Geniet samen met je man van de ontluikende lente en hopelijk komen er geen vervelende dingen om de hoek kijken!

  Groet,

  Peter Cornelissen

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hey deb

  vind het zo enorm knap van je dat je zo'n keuze neemt! ik hoop ook echt dat het de energie je gaat brengen wat je hoopt te verkrijgen! geniet van je komende 2 maanden zonder bijwerkingen van de chemo!!!

  liefs nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lieve debby.
  Hopenlijk lukt het allemaal, en kan en mag je genieten van de lente, knap en mooi om te lezen over al jou beslissingen die je maakt samen met iedereen om je heen.Het is goed het gaat om jou!!!!!!
  Ik wens je een hele, mooie ,fijne,gezellige, vrolijke, waardevolle, rustige tijd toe........ Dikke kus coby willemse ( en de rest van de familie)

  BeantwoordenVerwijderen