woensdag 3 februari 2010

Bedankt voor die bloemen....

Hallo lieve, lieve familie en vrienden,

Allereerst hartelijk dank voor al die lieve kaarten, bloemen, mailtjes, sms’jes en telefoontjes. Ik kan jullie niet allemaal persoonlijk een bedankje sturen, heb mijn krachten hard nodig voor de strijd haha, maar ik hoop dat het zo ook overkomt!

Gistermiddag voelde ik mij voor het eerst weer mens na mijn eerste chemo kuur. Goh, wat heb ik mij beroerd gevoeld!! Maar dat hebben jullie kunnen lezen in de blog van René. Vandaag moest ik om 07.15 uur alweer in het ziekenhuis zijn. Om 08.00 uur precies ging ik onder het mes. Onder plaatselijke verdoving is er een lymfeklier uit mijn rechter hals verwijderd. De operatie duurde minder dan een half uur en nu heb ik een snee in mijn nek. Weer eens wat anders dan een snee in je neus zullen we maar zeggen.
De lymfeklier die ze hebben weggehaald zit vol met uitzaaiingen en ze gaan nu bekijken of het nieuwe medicijn, de chemo pil, bij mijn soort kanker werkt. Ik hoor de uitslag 10 februari van dokter van Velzen (longarts). Mocht het werken dan krijg ik deze chemo pil bovenop de gewone chemo........jippie, nog zieker...hahaha is natuurlijk niet te hopen.

Ach, voor de rest gaat het wel. Was een beetje gefrustreerd. Niet ziekvoelend een ziekenhuis in en er doodziek weer uitkomen, waarom nou toch. Maar, hoe ziek ook, ik ga ervoor want dit is de enige manier om weer beter te worden!!

Nogmaals allemaal bedankt voor de steun. Dikke kus, veel liefs
Debby

10 opmerkingen:

 1. Hoi Lieve Debby, we vinden je zo dapper! Fijn dat je wat bent opgeknapt na zo´n belabberd weekend. We gaan nu duimen dat de pil op jouw soort kanker werkt! Hou je haaks he en tot snel!
  Dikke knuffel van ons alle 4! Liefs Ben, Karin, Tim en Ester!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey lieve Deb,
  Je bent een topper!!!
  Veel liefs en een dikke knuff juud

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Deb (en natuurlijk de overige aanhang :-))

  fijn om weer even wat je te horen op het weblog, echt erg handig, zowel voor jullie als voor de volgers.

  Wat fijn dat je weer wat opknapt na het zware weekend wat je achter de rug hebt. Gelukkig was je in elk geval goed genoeg om je vandaag weer naar het ziekenhuis te kunnen. Afwachten maar weer wat daar dan uitkomt.

  Hou je haaks, en laat je lekker verwennnen door mama en de rest van de familie.

  Hele dikke kus Lisette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo lieve Deb

  Wat ben jij sterk en dapper, we hebben veel respect voor je!!
  Gelukkig dat het nu beter gaat met je.
  Natuurlijk een spannende tijd op het wachten van de uitslag en laat je idd maar lekker verwennen door René en je ouders!!

  Liefs ook aan het thuisfront!

  Yersey en Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey Debby,

  Fijn dat jij je wat minder beroerd voelt.
  En DAMN wat ben jij een dappere chica! Ook ik heb, net als iedereen, erg veel respect voor jouw en je vechtlust! Ik zit trouwens nu naar de foto te kijken van kleine Debby en kleine Jasper...grappig want ik weet nog wanneer die is gemaakt. Echt een te schattige foto.

  Hou je taai.

  Knuf Birgit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Debby en Réne
  We zijn blij dat je weer wat opgeknapt bent.
  Maak er wat gezelligs van dit weekend samen!
  We denken aan jullie en hebben volgende week weer contact.
  Heel veel liefs van ons

  Dikke kus!
  Els en Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Lieve Deb,

  Vorige week hoorden we het verschrikkelijke bericht. Echt niet te bevatten. Wij wensen je heel veel kracht en sterkte toe, uiteraard ook voor je ouders, Barbara, Jasper en Rene. We volgen je via de weblog.

  Veel liefs,
  Ester & Bas

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hee Meis, leuke foto van jullie zeg! Goed voor elkaar deze webblog, erg handig. Ik wilde je ff een fijn weekend wensen en hoop dat je wat beter in je velletje zit zodat je ook daadwerkelijk van het weekend kan genieten. Maandag belangrijke dag en woensdag weer aan de slag toch, als ik het goed heb onthouden. Volle week voor je, dus denk aan je om je alle kracht te geven zodat je er goed doorheen komt.

  Beterschap gewenst voor die "chinees" van een vader van je, groetjes aan die "zwerver" naast je en suc6 met de "estafette race". Liefs Mayke.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heeyy Debby,
  Fijn dat je je nu weer wat beter voelt. Ik las net een reactie over jullie foto (die met jou en Jasper) toen jullie nog klein waren. Moest wel lachen want jullie waren toen al bijna een halve kop groter dan ik. nou sterkte meis voor jou, rene, je ouders en de rest.
  groetjes Marco de Gans

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hoi lieve Debby wij blijven duimen dat die chemo aanslaat.sterkte dappere meid ook voor je mam en pap en je lieve broer jasper en schoonzus barbara. veel liefs tante christien en ome rene.

  BeantwoordenVerwijderen